Roken is een klassieke BBQ-techniek waarmee je vlees, vis of zelfs groente voorziet van die kenmerkende diepe rooksmaak.
Cherrycoke chicken - sticky kippenpootjes van de BBQ!
Niels
BorrelVoorgerecht
High & FastRoken
Kip
Licht gerookte kippenvleugels
Bastiaan
Borrel
Roken
Kip
Broodje gerookte kipfilet van de BBQ- genieten als in een restaurant
Bastiaan
BijgerechtBorrel
Low & SlowRoken
Kip
Broodje pulled 'Beercan chicken'
Niels
Borrel
Low & SlowRoken
Kip
Broodje pulled zalm
Niels
Hoofdgerecht
Roken
Vis
Zeeuws spek van de BBQ - lekkere snack voor bij de borrel
Niels
Borrel
Low & SlowRoken
Varken
Aziatische kippenvleugels met een soja chili glaze
Niels
BorrelVoorgerecht
High & FastRoken
Kip
Warm gerookte zalm met peper | Zalm roken op de BBQ
Bastiaan
BorrelHoofdgerechtVoorgerecht
Low & SlowRoken
Vis
Zeebaars gerookt en gegrild op de BBQ
Niels
Hoofdgerecht
High & FastRoken
Vis
Kip ketjap van het spit - genieten met deze klassieker
Bastiaan
Hoofdgerecht
High & FastRokenSpit / Rotisserie
Kip
Koreaanse bulgogi sparerib - een smaakbom
Niels
BorrelHoofdgerecht
ElektrischLow & SlowRoken
Varken
Japanse zalm sandwich met warm gerookte zalm
Bastiaan
BorrelVoorgerecht
Low & SlowRoken
Vis
Meer dan rook en hout
Op zoek naar nog meer BBQ-inspiratie? Bekijk dan al onze BBQ-recepten. Van vlees, vis en vega tot desserts en sauzen. Of je nu houdt van klassiekers of iets nieuws wilt proberen, er is voor ieder wat wils. Laat je inspireren!