Low & Slow is barbecueën op lage temperatuur, waarbij tijd en controle zorgen voor boterzacht en gegaard vlees. Denk aan brisket of pulled pork die uren garen tot ze bijna uit elkaar vallen.
Zomerse stoofpot met gerookte riblap van de BBQ
Niels
Hoofdgerecht
Dutch ovenLow & Slow
Rund
Pulled pork met honing en whiskey - ultiem genieten!
Niels
BorrelHoofdgerecht
Low & Slow
Varken
Sparerib sandwich
Niels
Hoofdgerecht
Low & Slow
Varken
Simpele pork belly (buikspek) burnt ends
Bastiaan
Borrel
Low & Slow
Varken
Oosterse spareribs met gember-karamelsaus
Niels
Hoofdgerecht
Low & Slow
Varken
Beenham met honing-mosterdsaus
Niels
BijgerechtVoorgerecht
Low & Slow
Varken
Broodje gerookte kipfilet van de BBQ- genieten als in een restaurant
Bastiaan
BijgerechtBorrel
Low & SlowRoken
Kip
Broodje pulled 'Beercan chicken'
Niels
Borrel
Low & SlowRoken
Kip
Gepofte knoflook van de BBQ
Bastiaan
Bijgerecht
Low & Slow
Vegetarisch
Kalfsbovenbil van de BBQ
Niels
Voorgerecht
Low & Slow
Kalf
Dé BBQproof spareribs
Bastiaan
Hoofdgerecht
Low & Slow
Varken
Beercan chicken van de BBQ - de klassieker!
Niels
Hoofdgerecht
Low & Slow
Kip
BBQ op jouw tempo
Op zoek naar nog meer BBQ-inspiratie? Bekijk dan al onze BBQ-recepten. Van vlees, vis en vega tot desserts en sauzen. Of je nu houdt van klassiekers of iets nieuws wilt proberen, er is voor ieder wat wils. Laat je inspireren!