
Platbrood en BBQ zijn een perfecte combinatie. Het past zo’n beetje bij alle gerechten die je gaat serveren tijdens een barbecue. Vervang bijvoorbeeld eens het broodje bij de pulled pork voor een platbrood of wat dacht je van gerookte kipfilet of zalm op/tussen het platbrood? Inderdaad het water loopt ook bij mij in m’n mond en terecht. Je kan eindeloos combineren maar ook ‘los’ smaakt het erg lekker. Wij serveren het platbrood dan het liefst met een zelfgemaakte knoflooksaus of kruidenolie. Perfect voor op een borrelplank. Platbrood maken is ook nog eens erg simpel en snel klaar. Het enige wat je nodig hebt is wat deeg, een pizzasteen en een loei hete BBQ met deksel.
De ingrediënten zijn gebaseerd op basis van onderstaand aantal personen.
Blijf altijd proeven. Verhoudingen kunnen minimaal variëren.




Het volgende product uit dit artikel is gesponsord.
- De WGA BBQ door Weber Charcoal Summit
Weber NL bedankt :-)
Dit recept en de bijbehorende fotografie zijn eigendom van BBQproof en mogen niet zonder onze voorafgaande toestemming worden gebruikt. Voor vragen of commerciële mogelijkheden kan je contact met ons opnemen.

Op zoek naar inspiratie voor je volgende BBQ? Wij hebben een ruime keuze aan recepten voor vlees, vis en vegetarische gerechten. Of je nu net begint of een ervaren BBQ-master bent, je vindt hier altijd iets dat past.