
Dit is weer zo'n gerecht wat iedereen kent en lekker vindt. De klassieke hotdog is in onze ogen een bock-worst op en zacht wit 'puntje' (uiteraard van de bakker) met zuurkool, ketchup en mosterd. Je eet het broodje 'uit het vuistje' waarbij je al balancerend de zwaartekracht trotseert om te zorgen dat er geen saus op je kleren komt. Heerlijk! Alleen wij vonden het leuk om aan deze klassieker een twist te geven.
Onze fans op Instagram hebben dit broodje al eens voorbij zien komen. Op onze 'insta' plaatsen wij namelijk veel foto's die nóg geen recept zijn.. (dus volgtip: Instagram/bbq.proof :-P) Het heeft even geduurd maar ons recept wordt eindelijk aan de wereld bekend gemaakt! Dus pak een stoel, ga zitten en bereid je voor op een achtbaan aan smaken.
Het leuke aan dit recept is dat het eigenlijk te simpel is voor woorden. Wij spelen zelfs een klein beetje vals door kant-en-klare worsten te gebruiken. Je kan uiteraard zelf worsten gaan draaien maar dit vonden wij wel zo makkelijk. We hebben ook niet zomaar een worst gekozen voor dit gerecht. Het gaat hier om 'Jalapeno- Cheddar - worsten' van het merk Home Made. Deze zijn serieus vet lekker helemaal in combinatie met onze friszure coleslaw!
De ingrediënten zijn gebaseerd op basis van onderstaand aantal personen.
Blijf altijd proeven. Verhoudingen kunnen minimaal variëren.




- De WGA BBQ door Weber Nederland
Dit recept en de bijbehorende fotografie zijn eigendom van BBQproof en mogen niet zonder onze voorafgaande toestemming worden gebruikt. Voor vragen of commerciële mogelijkheden kan je contact met ons opnemen.

Op zoek naar inspiratie voor je volgende BBQ? Wij hebben een ruime keuze aan recepten voor vlees, vis en vegetarische gerechten. Of je nu net begint of een ervaren BBQ-master bent, je vindt hier altijd iets dat past.