
Dat zegt natuurlijk wel wat. Het is denk ik vooral de combinatie van kokos, gember en citroengras waar ik zo gek op ben. En dan de gegrilde garnalen die er nog bij komen... Heeerlijk! Met Kerst heb ik er zelfs een extra dimensie aan toegevoegd door zelf een visbouillon te maken om deze als basis te gebruiken. W-O-W! Weet je hoe lekker dat is! Maar natuurlijk kan je ook gewoon water of kant-en-klare bouillon voor de soep gebruiken.
Het fijne aan deze soep is dat het heel licht is, perfect om tussendoor te serveren. Zo kan je een diner lekker opbouwen. Uiteraard kan je de soep met meer ingrediënten vullen, dan maak je er een volwaardig gerecht van. Zelf serveer ik de kokossoep altijd als kleine portie.
De ingrediënten zijn gebaseerd op basis van onderstaand aantal personen.
Blijf altijd proeven. Verhoudingen kunnen minimaal variëren.




Dit recept en de bijbehorende fotografie zijn eigendom van BBQproof en mogen niet zonder onze voorafgaande toestemming worden gebruikt. Voor vragen of commerciële mogelijkheden kan je contact met ons opnemen.

Op zoek naar inspiratie voor je volgende BBQ? Wij hebben een ruime keuze aan recepten voor vlees, vis en vegetarische gerechten. Of je nu net begint of een ervaren BBQ-master bent, je vindt hier altijd iets dat past.